Menu Sluiten

Over ons

Wij zijn Chris Nederpelt en Sjaak de Groot, 2 chefs met jarenlange ervaring in restaurants en hotels in de Bollenstreek.

Vanuit onze keuken in Hillegom, bereiden wij dagelijks verrassende maaltijden. Vandaar de naam: 2 Chefs Cooking.

Wij bereiden de maaltijden die je kunt afhalen bij de 2 vestigingen van Personal Lifestyle Gym in Hoofddorp en Hillegom. Vervolgens kun je het eenvoudig thuis opwarmen volgens de meegeleverde opwarm instructies. 

Wij staan voor vers, gezond en duurzaam eten. Daarom kopen wij zoveel mogelijk in bij de lokale leveranciers.

Samen met Marc gaan wij je helpen om echt gezond eten af te kunnen halen bij jou in de buurt en jouw gezondheid en afslank doelen te gaan behalen.

Mijn naam is Marc Hogervorst, personal trainer en voedingscoach.

Veel van mijn leden hebben weinig tijd en zin om te bedenken wat ze moeten eten om fit en gezond te worden en te blijven. Om hen daarin te ondersteunen heb ik een menuplanner ontwikkelt die de juiste maaltijden in de juiste porties weergeeft in een app.

Echter is het probleem van weinig tijd hebben om maaltijden te bereiden daarmee niet opgelost. Zodoende heb ik een concept bedacht om echt gezonde afhaalmaaltijden aan te kunnen bieden.

Samen met ervaren koks zoals Chris en Sjaak van 2 Chefs Cooking, hebben we Healthy Meals opgezet en kun jij 5 dagen per week maaltijden bestellen en afhalen in Hillegom en Hoofddorp.

Sjaak en Chris maken de gezonde maaltijden uit mijn fitness- en voeding app (Online Lifestyle Plan) klaar met de juiste smaak en behoud van alle voedingsstoffen. En daarom sluit ons partnership perfect aan bij onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen fit, slank en gezond te worden en te blijven.

Nee, je kunt bestelde maaltijden momenteel alleen afhalen op 1 van onze afhaalpunten.

Ja, doordat elke maaltijd bestaat uit eiwitten, vetten en groenten óf koolhydraten optimaliseert dit de spijsvertering. Het gevolg van een optimale spijsvertering is dat er meer voedingsstoffen worden opgenomen. Dit stimuleert o.a. vetverlies en het verbetert de hormoonbalans.

Ja, je kunt bij het afrekenen van de maaltijden aangeven wanneer je de bestelde maaltijden wilt afhalen.

De meeste maaltijden kunnen, mits in de koelkast bewaard, 48-72 uur na bereiding nog worden gegeten. De kwaliteit zal dan nog steeds worden gewaarborgd.

Ja, tot nu toe bieden we alleen nog maaltijden welke bestaan uit eiwitten, vetten en groenten.

We bieden zowel warme als koude maaltijden aan. Bij de warme maaltijden krijg je duidelijke opwarm-instructies bij je bestelling.

Bij elke bestelling krijg je duidelijke opwarm-instructies, zodat je thuis precies weet hoe jij jouw maaltijden op de juiste temperatuur op tafel zet.

Voor de maaltijden geldt: voor 17:00 uur besteld = volgende dag vanaf 16:45 uur afhalen

HEB JE BESTELD OP:

Maandag bestellen -> dinsdag ophalen

Dinsdag bestellen -> woensdag ophalen

Woensdag bestellen -> donderdag ophalen

Donderdag bestellen -> vrijdag ophalen

Vrijdag bestellen -> maandag ophalen

Contact

HEALTHY MEALS

Oude Weerlaan 29b | 2181 HX Hillegom

info@healthy-meals.nl | tel: 0252 786104

KVK nr: 69088527 

IBAN: NL86BUNQ2063856362