Hoe werkt het?

 1. Kies uit ons assortiment de maaltijden, tussendoortjes en of sappen die passen bij jouw doel (afvallen of bulken/aankomen (spieropbouw en herstel).
 2. Je rondt de bestelling af , betaald via IDEAL en wij ontvangen de order. Wij hanteren 2 vaste leverdagen woensdag en zaterdag. LET OP: voor de levering op woensdag kan er tot maandag 17:00 uur bestellingen geplaatst worden via de webshop en voor de levering van zaterdag kan dat tot donderdag 17:00 uur. Wij koken namelijk alleen op dinsdag en vrijdag.
 3. Wij bereiden je maaltijden vers en zullen dezelfde dag binnen regio Amsterdam tussen 17:00 en 21:00 uur je pakket door onze chauffeur gekoeld bezorgen. Buiten regio Amsterdam worden de pakketten op de door jouw gewenste tijden de volgende dag via Post NL bezorgd.
  LET OP: Het is uw eigen verantwoordelijkheid om thuis aanwezig te zijn om het pakketje te ontvangen en koel te bewaren!
 4. Je kunt de maaltijden na levering 3 dagen in de koelkast bewaren. Wij adviseren om de maaltijden die je binnen 3 dagen gaat opeten in de koelkast te bewaren en de overige maaltijden in de vriezer, dan zijn de maaltijden ongeveer 1 maand houdbaar.
 5. De maaltijden kan je makkelijk en snel opwarmen. In de oven , magnetron of pan.
  1. Oven: verwijder eerst de sealfolie voor dat je de maaltijd tray in de oven zet. De maaltijd tray kan tot 220 graden in de oven.
  2. Magnetron: prik gaatjes in de sealfolie en warm de maaltijd op in de magnetron.
  3. Pan: Opwarmen in de pan (wokpan) op een laag vuurtje en regelmatig omscheppen.
 6. Eet smakelijk! Enjoy your meal! Njang Swietie! Besaha! Afiyet olsun! Bon apetit!